Și-a cumpărat rochia de mireasă in 1957

Și-a cumpărat rochia de mireasă in 1957 și a dat pe ea  69.95 dolari, dar secretul a fost descoperit de soț abia după 60 ani.

În zilele noastre, nunta nu mai reprezintă celebrarea iubirii dintre doi oameni și construirea unei noi familii. Oamenii se axează foarte mult pe restaurante luxoase, un band care să asigure o atmosfera cât mai exclusivistă, flori cât mai sofisticate și alte elemente extravagante. Nunta a devenit, mai pe scurt, o petrecere care trebuie să surprindă pe toată lumea și să ramană o amintire de neuitat. Unul dintre cele mai importante aspecte este, bineînțeles, rochia de mireasă. Căutarea rochiei perfecte este un proces lung care poate dura până la câteva luni.

Nunțile erau mult mai simple in era trecută. Janith Goedde și-a ales rochia de mireasă în 1957 și a plătit pentru ea  69.95  de dolari. Era o dragoste nebună între Janith și Joe, soțul ei, iar accentul nu a fost pus pe costume de nuntă scumpe. Erau de părere că nu este atât de important faptul ca vor purta haine ieftine de nuntă, ci că iubirea lor arzătoare este mult mai importantă decât lucrurile materiale și că asta nu va face ca evenimentul lor să fie unul lipsit de culoare și banal.

După 60 ani de căsătorie, cei doi susțin că dragostea lor este mult mai mare decât era la început. La aniversarea celor 60 ani care a avut loc recent, copiii celor doi soți au venit cu o idee genială. În ultima vreme, mama lor slăbise destul de mult și putea încăpea din nou în rochia de mireasă. Aceștia s-au gândit că ar fi o idee strălucită ca mama lor să poarte rochia de mireasă la aniversarea celor 60 de ani de căsătorie. Când cei care erau prezenți la aniversare au văzut că femeia purta acceași rochie pe care a purtat-o la nuntă în urmă cu 60 de ani și că i se potrivea perfect, au rămas uimiți. Toată lumea a fost plăcut surprinsă să îi vadă tot împreună pe cei doi îndragostiți după atâta vreme.

Alisson, care este nepoata femeii, a pozat cuplul și a postat poza pe twitter, iar la descriere a scris: “Bunica mea care are 80 ani și-a sărbătorit recent aniversarea celor 60 de ani de căsătorie împreună cu alesul ei și a purtat aceeași rochie de mireasă pe care a purtat-o în ziua nunții care, din câte vedeți și voi, i se potrivește încă perfect și radiază de fericire! Joe, soțul ei, este de parere că soția sa este la fel de frumoasă și atrăgătoare ca în ziua în care s-au căsătorit. Voi ce părere aveți? Împărtășiți aceeași idee cu Joe?”

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*