O tânără domnișoară și-a făcut un selfie la miezul nopții dar când a descoperit ce se afla în imagine a amuțit și a început să tremure

De-a lungul timpului, pe internet au tot apărut diferite imagini cu fenomene paranormale. Dacă ele există sau nu, nu avem un răspuns clar, cert este că imaginile în care apar diferite personaje într-o lumina slabă, în spatele persoanei care face poza, sunt tot mai des întâlnite, unele fiind amuzante, altele înfricoșătoare.

O tânără filipineză pe numele său Katrina Paraiso a postat pe contul său de Facebook, câteva imagini ce te vor lăsa cu gura căscată.

Aceasta locuiește singură, nu are copii, nici măcar nepoți. Ea este stabilită în Japonia dar într-una din vizitele ei în Philipine ceva înfricoșător i s-a întâmplat încât aceasta nu a mai trecut pe acasă în următorii 2 ani.

“Doar ce ajunsesem acasă, era aproape miezul nopții și m-am gândit să fac un selfie pentru a i-l trimite iubitului meu rămas în Japonia. După ce am făcut câteva poze, m-am uitat peste ele cu atenție pentru a-i trimite bineînțeles ce-a mai frumoasă imagine. Am început să tremur instant când am văzut că aproape de bagajele mele, pe podea, era o umbră albă. Am crezut că nu văd bine, așa că am încercat să fac pozele mai clare și să cresc intensitatea culorilor.”- declară Katrina.

Mai jos puteți observa imaginile înfricoșătoare.

Partea cea mai interesantă nu o reprezintă totuși imaginile, ci povestea Katrinei. Acest detaliu a înfricoșat întreaga lumea. Aparent aceasta avea 5 frați, dar unul dintre ei a murit la o vârstă foarte fragedă. Am putea spune că este copilul care apare în imagine, totuși în imagini pare a fi mai mult o fetiță. După ce imaginile au fost foarte bine editate și clarificate, se poate observa cum fetița avea în mână o sticluță cu lapte. Să fie oare spiritul copilului pierdut acum ceva ani? Voi ce părere aveți?

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*