O femeie a avut parte de un gest miraculos

O femeie a avut parte de un gest miraculos din partea soțului care era în comă. Acesta avea septicemie și medicii l-au băgat în comă indusă. Fiind pe patul de moarte, în comă, soțul i-a transmis un mesaj. . Femeia povestește cum a izbucnit în plâns când a realizat, de fapt, ce îi arăta soțul care era inconștient și a strigat: “Mi-a spus…”

Roy Norquoyeste un bărbat din Scoția în vârstă de 46 de ani. Din cauza unei septicemii în 2015, acesta a suferit un șoc toxic, iar medicii au hotărât ca ultimă măsură să îl bage în comă indusă pentru a fi siguri că bărbatul va supraviețui. În timp ce se afla în comă în spitalul Raigmore din Scoția, acesta a făcut un gest cu mâinile pentru a comunica cu soția sa. Situația lui Roy se agravase și medicii au hotărât să îl transfere la un alt spital care era foarte departe de casă. Soția lui era foarte speriată de starea lui și se gândea la ce era mai rău și la ce urma să se întample cu soțul ei. Medicii i-au transmis că nu avea șanse foarte mari de supraviețuire, iar femeia începea să se pregatească pentru ce urma să fie. Aceasta anunțase chiar toată familia că Roy ar putea trăi ultimele momente ale vieții sale: “Starea soțului meu se agrava cu fiecare moment care trecerea. Am rugat toți cunoscuții să facă o rugăciune pentru el”

Într-una din zile, după o vizită, bărbatul a mișcat mâna și a arătat cu degetul către inimă. Soția lui a rămas nemișcată câteva secunde, fiind șocată de ceea ce vedea, iar apoi și-a dat seama ca acesta încearcă să îi spună ca o iubește. Văzând acest lucru, femeia a început să plangă și a pus imediat mâna pe telefon pentru a înregistra momentul. A strigat medicii, iar când aceștia au ajuns, bărbatul arăta deja cu degetul spre inimă. Medicii au rămas fără cuvinte și nu au putut explica cum era posibil ca un pacient aflat în comă să își poată mișca mâna și să își conștientizeze acțiunile. Femeia relatează: “Văzându-l că face acest gest și că încearcă să îmi transmita că ma iubește în condițiile în care mi s-a spus că va muri a făcut ca acel moment să rămână cel mai frumos și cel mai important moment al vieții mele.”

O lungă perioadă de timp, soția a venit zilnic la spital pentru a-și vizita soțul. Aceasta petrecea ore întregi lângă capul soțului ei, sperând intr-o minune: “Pur și simplu veneam zilnic și îi povesteam ce am făcut în ziua respectiva, ce simt, faptul că imi doream atât de mult să își revină. Vorbeam ca și cum el era bine și mă putea auzea, exact cum o făceam și acasă când era sănătos.” Perioadaîn care Roy a fost în comă a fost o perioadă foarte grea pentru toți cei apropiați lui și, totodată, o perioadă foarte lungă.

Într-o zi, când soția vorbea cu soțul ei aflat în comă, ca de fiecare dată, a observat o tresărire a bărbatului. Apoi au urmat alte mici mișcări, iar în cele din urmă, acesta a deschis ochii. Femeia a amuțit și după câteva secunde de șoc, a chemat imediat medicii. Roy își revenise. După o perioadă de recuperare, bărbatul era din nou sănătos și complet normal. Soția i-a arătat filmarea în care acesta era în comă și făcea semn către inimă involuntar transmițându-i soției că o iubește. Roy declară că nu își amintește nimic și că atunci când se uită la imagini se simte ca și cum în imagini ar fi alt bărbat și nu el. Cuplul a declarat că această experiență i-a apropiat și mai mult și i-a întărit.

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*