Cazul șocant al unei fetițe abandonate pe câmp

Cazul șocant al unei fetițe abandonate pe câmp de către tatăl său. Fetița s-a urcat în mașină crezând că merge în excursie, însă tatăl său a lăsat-o acolo. Adevăratul motiv pentru care a procedat așa,era de fapt altul.

În urmă cu cevatimp, un filmuleț de aproximativ 4 minute, a făcutînconjurullumii, dupăce a fostpostat de către un anonimși a stârnit  mii de reacții de mânie în juruloamenilor. În acestfilmulețestevorbadespre un bărbatiresponsabil care și-a abandonatfetițape un câmp, aceastafiindadoptată de către el, cu puțintimp în urmă.

Acestvideoclippoate fi găsit sub numele “Darul” și reprezintă o poveste care ar trebui să ne dea de gândit tuturor.

În imaginile de mai sus, prezente în videoclip, tatăl merge către o casă de adopții de unde a ales să adopte o fetiță în vârsta de 5-6 ani. Acțiunea s-a finalizat cu succes iar copila a fost adoptată. În momentul în care a ajuns acasă, fetița era foarte bucuroasă și fericită că în sfârșit a fost adoptată de o familie care o va iubi neștiind ce urma să se întâmple. Surpriza sa a fost că în casă mai exista o fetiță cam de aceeași vârsta cu ea, fetiță ce urma să-i fie soră. Acestea s-au înțeles din primul moment foarte bine, însă deși aveau o relație foarte bună, pentru părinți nu a fost de ajuns. Pentru orice prostie, fetița adoptată era pedepsită crunt, nu mai avea voie să iasă din camera sa sau să se joace cu surioara ei, câteodată ajungându-se la a nu-i mai da de mâncare.

Pe măsură ce trece timpul, situația se înrăutățește în  defavorea micuței adoptate. Aceasta este lăsată mereu singură fiind în compania unei păpuși din cârpă ce a însoțit-o de când s-a născut până în momentul actual și care i-a alungat singurătatea. Părinții săi decid că este timpul să o alunge, negândindu-se la ea și că este totuși un suflet.

Așadar într-o zi, tatăl îi spune fetiței să se pregătească deoarece vor merge într-o excursie. Fetița fericită și crezând că s-a terminat cu zilele triste și că totul va fi bine de acum, își ia păpușa de cârpa și urcă în mașină. La un momentdat, au ajuns pe un câmp și s-au oprit, moment în care tatăl îi ia păpușa și o arunca departe de mașina. Fetița nu a realizat ce urmează să se întâmple și a fugit repede către păpușă, crezând că tăticul său doar vrea să se joace cu ea. Când s-a întors spre mașina, o vedea din ce în ce mai departe și alerga din ce în ce mai tare pentru a ajunge la ea, dar din păcate, nu a mai ajuns-o din urmă,pentru că intenția tatălui a fost ca fetița să rămână singură în câmp.

În încheierea clipului apare imaginea unei cățelușe abandonate pe câmp. Fetița din videoclip semnifica de fapt o cățelușă, ce a fost luată dintr-un centru de adopții si care din păcate, părinții au aruncat-o, deoarece nu se puteau ocupa de ea sau pur și si simplu nu a fost așa cum și-au dorit ei.

Ideea principală a acestui videoclip este că, și animaluțele de companie sunt suflete, asemenea copiilor, oamenilor și din acest motiv trebuie să fim foarte responsabili cu aceștia și să avem grijă de ei ca și cum ar fi proprii noștri copii. Trebuie să adoptăm doar dacă știm că le putem oferi un cămin călduros și o viața frumoasă.

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*